G1 - MHC Fletiomare G1: 4 - 7

Gespeeld op: 16-11-2019

HV MYRA G1 – Fletiomare G1

Op zaterdag 16 november hadden wij onze laatste competitie wedstrijd van het jaar thuis tegen Flectiomare G1. Iedereen was aanwezige en Sarissa om te kijken.

We begonnen de wedstrijd wel redelijke kwamen snel helaas op 0-1 achter en daarna maakte Giovanni de 1-1. We geprobeerd om goed te spelen en maakte uit een strafcorner door Jasper 2-1. En helaas maakte ze weer gelijke 2-2.  En volgens mij gingen we met een 2-3 de rust in.
in de tweede helft waren we de hele wedstrijd matige, omdat we de controle verloren over de wedstrijd omdat Fletiomare beter was in de dingen die zijn deden en daar hadden wij totaal geen grip op. We alles geprobeerd maar helaas lukte het gewoon niet, wij hadden onze dag niet en zij hadden hun dag wel. Jasper score nog wel voor MYRA.

Nogmaals  iedereen heeft zijn best gedaan, we hebben er echt alles aan gedaan maar dit was onze dag gewoon niet.

Ik wil iedereen bedanken voor zijn en haar inzet voor dit jaar.
volgend jaar zien we wel hoe het allemaal gaat verlopen….

Ook de ouders bedanken voor jullie steun en dat jullie elke keer mee gaan met ons.

Alvast wens ik men fijne feest dagen toe

Tot volgend jaar

Groeten van ons allemaal