Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Junioren Okt
14

3-daags Hockeykamp op Myra van 23 t/m 25 oktober

Nieuws afbeelding De komende herfstvakantie komt Hockeykampen.nl weer naar HV Myra en verzorgt een 3 daagse hockeykamp! Het belooft een onvergetelijk kamp te worden, mede dankzij een super mega leerzame hockey-oefeningen en natuurlijk de allerleukste begeleiders!

Voor wie is het Hockeykamp op Myra?
Het hockeykamp is voor iedereen tussen de 6 t/m 13 jaar, van beginners tot pro’s ;), wij zullen ervoor zorgen dat je met je eigen leeftijd en niveau wordt ingedeeld!

Datum van het kamp
Tijdens dit driedaagse kamp van 23 t/m 25 oktober 2023 kom je aan niks te kort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp HV Myra:
Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van ons kamp!

Het programma zal bestaan uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de herfstvakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes! Halverwege de dag zullen we rond 12:45 uur lunchen en wat drinken.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur is dag voorbij.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op HV Myra?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Voor aanmelden en meer informatie, klik hier!