Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Junioren Jul
16

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomerervaring vol hockey en plezier?

Nieuws afbeelding
Zoek niet verder! Hockeykampen.nl organiseert van 31 juli t/m 2 augustus, of van 31 juli t/m 4 augustus, een hockeykamp op HV Myra voor kinderen van 6 tot 15 jaar, ongeacht het niveau. 

Het is nog niet te laat om je aan te melden voor een van onze geweldige kampen.
Wat kun je verwachten tijdens onze hockeykampen?

Professionele coaching: Onze ervaren en gepassioneerde trainers staan klaar om je hockeyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn/haar spel wil verbeteren, we hebben programma's op maat voor elk niveau.

Ochtendtrainingen: Elke ochtend duiken we het hockeyveld op en focussen we ons op techniek, tactiek en teamwork. Je zult je vaardigheden verbeteren en nieuwe technieken leren die je direct kunt toepassen in wedstrijdsituaties.

Middagspellen: Na de ochtendtrainingen is het tijd voor plezier en ontspanning. We organiseren een breed scala aan leuke en uitdagende spellen en activiteiten, zodat je je energie kunt loslaten en nieuwe vriendschappen kunt sluiten met medehockeyliefhebbers.

Inclusieve maaltijden: Tijdens het kamp zorgen we ervoor dat je genoeg energie hebt om te stralen op het veld. De lunch en gezonde snacks zijn inbegrepen, zodat je optimaal kunt genieten van je dag vol hockey en avontuur.

Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor het hockeykamp op HV Myra en beleef een onvergetelijke zomer vol hockeyplezier!
Bezoek onze website op www.hockeykampen.nl voor meer informatie en om je direct aan te melden. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 035-5445330.
Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

We kijken ernaar uit om je deze zomer te verwelkomen bij Hockeykampen.nl!