Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Word vrijwilliger

Myra is een familievereniging die al meer dan 65 jaar gedragen en gedraaid wordt door vrijwilligers. Dat houdt in dat je als lid, ouder of fan altijd iets kunt betekenen voor jouw vereniging. Vrijwilligerswerk geeft je ook de kans om op een leuke manier nieuwe mensen bij Myra te leren kennen; jouw expertise beschikbaar te stellen of bijvoorbeeld meer te leren over de hockeysport. Onze vrijwilligers zijn het kloppende hart van de vereniging. Ben je klaar om het verschil te maken door ook actief te worden?  

Er is genoeg te doen om ervoor te zorgen dat al onze leden én onze gasten een sportieve en plezierige tijd hebben bij Myra. In dit overzicht kun je kijken welk vrijwilligerswerk bij jou past. Het bevat een aantal voorbeelden van de functies en klussen die we hebben binnen Myra. Kunnen we ook op jou rekenen? Dan zien we graag jouw mailtje tegemoet via [email protected], of spreek een andere vrijwilliger aan. We kijken er naar uit! 

Via deze link kun je de functieomschrijvingen bekijken.

 
Myra Hockey Academy - Medewerker
Er is nog geen beschrijving van deze functie


Hoofdsponsors

Instagram