Dames 1 Okt
19

Myra Dames 1 - Breda Dames1 15/10

Nieuws afbeelding Afgelopen zondag moesten de thermo’s weer uit de kast gehaald worden want het was koud en regenachtig. Maar dat heeft zeker geen invloed gehad op onze strijdlust en motivatie om deze wedstrijd te winnen. En gelukkig kwam het zonnetje, na de hagelstenen die wij tijdens de wedstrijd moesten trotseren, ook nog even door.

We begonnen de wedstrijd twijfelachtig en onzeker en dat leidde dan ook tot een 0-1 achterstand. Gelukkig wisten wij het in het tweede kwart om te zetten en durfden wij vaker door te stappen. Dit doorstappen had uiteindelijk een mooi doelpunt tot gevolg. Nienke kwam goed voor haar man en begon een prachtige solo richting de goal van Breda. Ze wist na deze mooie actie de bal op goal te duwen maar helaas was daar nog een keeper. Gelukkig kon Juul de bal vanuit de rebound nog een keer op goal pushen, 1-1! Als we dit spel zouden aanhouden zou dat veel goeds beloven.

Ook kwart drie speelde wij gedurfd maar helaas leidden dit nog niet tot echte kansen. Toch hing de 2–1 voor Myra meer in de lucht dan voor Breda. Helaas bleek niets minder waar. Breda wist aan het einde van het vierde kwart 2 kansen af te maken en eindigde de wedstrijd in een vertekende 1-3. Een zuur verlies omdat er zeker meer ingezeten had. Maar helaas! Onze MVP was Lotte H. Ze speelde een sterke wedstrijd en liet maar weer zien hoe belangrijk ze voor ons is.

Deze zondag zijn wij vrij i.v.m. de herfstvakantie.

Donderdag 26-10 spelen wij onze tweede ronde in de Goldcup, thuis tegen KZ D1.

En die zondag (29-10) staat Were-Di uit op het programma. Een volle maar leuke hockeyweek waar wij na een weekje hockeyvakantie weer kunnen vlammen.