Dames 1 Maa
16

Haarlem D1- Myra D1 13/3

Nieuws afbeelding Vandaag mochten we eindelijk weer voor de punten spelen, en wat hadden we er zin in!! We kunnen jullie alvast vertellen dat we de eerste drie punten mee naar huis hebben kunnen nemen uit Haarlem.

Gelijk een leuk feitje van de wedstrijd: we hebben een 100% score behaald met onze corner. In totaal 3 corners en jawel ook 3 doelpunten. Lise wist namelijk 2x te scoren met de corner en Lotte heeft ook haar doelpuntje meegepakt. Oftewel 0-3!

Ook hebben we een prachtig doelpunt uit het boekje gemaakt! Dit komt vast doordat de spitsen de afgelopen week veel samen hebben getraind met Hans. Vanuit de achterhoede werd er opgebouwd en werd de bal naar Duif in de as gespeeld. Vanuit de as ging de bal van Lotte naar Vlucht naar de zijkant. Vervolgens werd Pau op de achterlijn aangespeeld, die snel de bal doorspeelde naar Juul. Juul wist uiteindelijk deze bal door de benen van de keepster te spelen! Yes, 0-4! Een mooie uitslag om de rust in te gaan.

Helaas wist Haarlem ons in de tweede helft onder druk te zetten, waardoor we niet meer vanuit onze taak bleven hockeyen. Hierdoor maakten we het onszelf in de tweede helft weer erg lastig. We wisten niet verder uit te lopen, maar Haarlem wist zelfs nog 2 doelpunten te maken. Uiteindelijk stond er wel 2-4 op het scorebord, dus mooi drie puntjes voor ons!

Volgende week staat AMVJ D1 op de planning! De nummer 1 tegen de nummer 2. Dit belooft een zeer spannende pot te worden. Wat zou het lekker zijn als wij kunnen inlopen op de nummer 1.
Wij kunnen jullie support dus goed gebruiken!! Hopelijk zien we jullie zondag aan de lijn!