Dames 1 Apr
2

Leusden Dames 1 ā€“ Myra Dames 1 31/3

Nieuws afbeelding
Deze week stond Leusden op het programma. Na ons gelijkspel van vorige week waren we gebrand om vandaag dan eens die 3 punten naar huis te slepen en zo reden we richting Utrecht. De voorbespreking was kort en  krachtig; laten zien dat wij als één team samenwerken en dat wij de winnende ploeg zijn!

Wij begonnen de wedstrijd wat slordig, maar al snel zetten we dit om en gaan we volle bak aanvallen. Dit resulteerde tot een goede aanval van Floor en Fien die Charlie vervolgens afmaakte en scoorde! Yes 0-1 voor Myra! Leusden was wel fan van lange ballen en soms schoot de bal dan ook door waardoor we onze voorsprong niet lang konden behouden, 1-1. Maar we gaven zeker niet op en startten snel weer ons spel. Na een snelle vrije slag genomen en geslagen door Sanne belandde hij bij Sascha die in de cirkel stond. Die schoot op goal en tot haar eigen verbazing zat ie! Jaa 1-2 en met deze score gingen we de rust in.

We stonden voor en waren goed aan het spelen, maar het was nog niet gedaan. We moesten nog 35 minuten met zā€™n allen knallen en met die mindset gingen we weer het veld op. In tegenstelling tot de eerste helft begonnen we meteen sterker, aanvallender en zo wist Juliette een strafcorner te versieren. Merel schoot hem vervolgens snoeihard de hoek in, 1-3! De tijd was nog niet om en bleven aanvallend hockeyen met elkaar. Dit werd dan ook beloond door een doelpunt. Floor die een actie maakte waarbij ze meerdere speelsters voorbij speelde en schoot op goal richting tweede paal. Daar stond Marloes, laag met haar stick op de grond en tipte de bal het net in! Yes 1-4! Na enige tijd ging het fluitsignaal af en gingen wij met 3 welverdiende punten weer terug naar Amstelveen.

Volgende week spelen we uit tegen Overbos, hopelijk zien we jullie langs de lijn!