Dames 1 Maa
25

Myra Dames 1 - USHC Dames 1 24/3

Nieuws afbeelding
Deze week stond USHC op het programma, een spannende wedstrijd, aangezien zij onder ons stonden.
We hadden dinsdag en donderdag goed getraind en waren klaar voor deze wedstrijd.
Geen mail met gameplan, maar een mail met liedjes werd ons vrijdag toegestuurd door onze coach. ' A change is gonna come' en we moesten echt wel 'vlammen'.

Ook de voorbespreking ging deze week anders. Neline nam het woord en probeerde ons zo goed mogelijk voor te bereiden voor de wedstrijd. Dit deed ze door middel van zogenaamde legopoppetjes die iedereen van ons team moesten voorstellen.
Aan jullie natuurlijk de taak om iedereen zo goed mogelijk te herkennen..

Wij begonnen goed en fel aan de wedstrijd en dus kwam het eerste doelpunt ook best snel. Floor maakte een erg goede actie langs de achterlijn, gaf de bal voor en Marloes kon na wat gefrummel deze bal in het doel tikken. Yes! 1-0, en nu door. Helaas gebeurde dat niet. We verslapte een beetje en zo kreeg USHC wat kansjes en een paar corners. Een van deze corners ging erin via de aangever. 1-1. Het rustsignaal klonk en we moesten weer beginnen zoals we de eerste helft begonnen: fel en scherp.

In de tweede helft waren wij sterker, hadden we meer kansen, maar hij wilde er gewoon niet in.  Je voelt het al aankomen, waar jij niet scoort, doet de tegenstander dat wel. USHC kreeg weer een corner en schoot die weer via de aangeef erin. Tegen een achterstand hadden wij deze wedstrijd nog niet aangekeken, maar het was voor ons geen tegenslag.

Na een sessie van een paar corners schoot Merel hem er snoeihard in. BAM 2-2.
Helaas trokken wij deze wedstrijd niet aan het langste eind, maar we gingen voor het eerst deze seizoenshelft niet met 0 punten douchen. 1 punt is altijd beter dan niks, hoewel we misschien toch meer hadden verwacht.

Volgende week spelen wij uit op Leusden, hopelijk zien we jullie daar.