Dames 1 Sep
26

USHC Dames 1 - MYRA Dames 1 23/9

Beste supporters,

Zondag 23 september mochten wij weer; de derde competitiewedstrijd van dit seizoen! Lekker een wedstrijd knallen na een week leerzaam, hard en krachtig getraind te hebben.

Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam zondag, was het veld van USHC zo "goed” als bespeelbaar. De ballen moesten we extra hard passen zodat ze niet, in de enkele plassen die op het veld aanwezig waren, bleven hangen.

Nadat iedereen zijn scheenbeschermers, shirts en sommige zelfs thermokleding hadden aangedaan konden Sander en Neline aan de voorbespreking beginnen. Doen waar we goed in zijn, communicatie en in je taak hockeyen waren de belangrijkste punten! GASSSSS, daar gingen we!

Na een natte maar felle voorbereiding begon de wedstrijd. USHC nam de bal uit en wij gingen er volle bak tegenaan. De eerste 10 minuten zetten we goede druk en hadden de meeste balbezit. Wij moesten elkaar alleen nog iets beter vinden. Achterin bouwde ze rustig op en de spitsen waren actief! Wij verloren na 20 minuten wat controle en vanuit een uitgenomen bal van USHC "rond” onze 23 meterlijn kwam er een goal voor hun uit. 1-0, helaas! Wij knokten ons nog om voor de rust een doelpunt te maken maar deze viel aan de verkeerde kant.. Met 2-0 achterstand gingen wij de rust in.

Na een goede oppepper van Stam namen Sander en Neline de peptalk over! We moesten de tweede helft nog véel meer GASSS erop!

Dit hebben we de tweede helft ook zeker gedaan! Het was een groot verschil met de eerste helft. We maakten dan ook na een mooie opbouw een goede actie op linksvoor. Na deze actie belanden de bal voor het goal waar onze tip-in specialist Juul hem erin tikte! 2-1, het kon nog! Met nog 23 minuten op de klok hadden we alle moed om nog een extra goal, of twee, te maken! Wij hadden de hele tweede helft dan ook het meeste balbezit en creëerden goede acties, de opbouw verliep beter en we konden elkaar steeds makkelijker vinden. Er viel helaas geen goal meer... Eindstand: 2-1 voor USHC .

Als we de eerste helft zo hadden gespeeld als de tweede helft, had het een hele andere wedstrijd geworden. Wij gaan daarom ook verder met de goede punten uit de tweede helft! De eerste training zit er alweer op en dat verliep krachtig en opbouwend.

Aankomende donderdag spelen wij een oefenwedstrijd THUIS tegen Spandersbosch D1! Aankomende zondag spelen wij tegen Leusden D1 om 12.45 uur !

Genoeg redenen om naar Myra te komen om ons weer te zien knallen!