Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Mei
17

Myra MB1 kan 21 mei KAMPIOEN worden!

Nieuws afbeelding
En daar kunnen de meiden van de MB1 wel wat steun bij gebruiken! Na een moeizame start van de voorcompetitie, omdat er veel geblesseerde speelsters waren, leek het erop dat de MB1 de rest van de competitie in de eerste klasse moest gaan spelen. Echter, de KNHB heeft goed ingeschat dat de meiden die in wel wat meer in hun mars hadden! Ze deelden het team toch in de subtop klasse poule A in en ik kan U vertellen dat dit niet zonder succes is gegaan! Er werd hard getraind onder de bezielende leiding van nieuwkomer Peter den Hartog. Hij heeft de meiden geleerd dat je met heel hard werken een heel eind kan komen! Goed uitgezette trainingen en herhalingen van dit alles zorgde ervoor dat er een goede structuur kwam. En omdat de meiden zagen dat er resultaat kwam, gingen ze steeds harder voor elkaar werken. Dat is wat dit team zo bijzonder maakt! Er altijd voor elkaar zijn en niemand die ook maar af wil haken. Als ze zaterdag winnen zijn ze officieel kampioen en bij een gelijk spel zal het doelsaldo goed genoeg zijn om niet door de concurrent ingehaald te kunnen worden: +25 om -1!

De tegenstander van zaterdag 21 mei is Xenios MB1. Een ploeg waar we nog een appeltje mee te schillen hebben omdat dat de enige tegenstander is die ons in deze competitie heeft verslagen. Dus heb je zin in een potje spektakel van hard werkende hockeysters, kom dan zaterdag 21 mei naar veld 1 op Myra! Aanvang 15.30 uur.
Moedig de MB1 aan naar een fantastisch kampioenschap van een fantastisch jaar!

Hoodsponsors

Instagram