Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Jul
25

Myra is op zoek naar trainers voor de jongste jeugd

Nieuws afbeelding
Voor aankomend seizoen zoeken we weer enthousiaste trainers die willen helpen met het begeleiden van onze Funkeys, Benjamins, O8 en O9 teams. 
Speel jij komend seizoen in de O12 of hoger en lijkt het je leuk om te helpen en daarbij een klein zakcentje te verdienen?

Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Zet in dit mailtje even wie je bent, wat je geboortedatum is en op welke dag je het liefst zou willen helpen. Wij gaan dan aan de slag met een rooster, eind augustus zullen we laten weten of we plek voor je hebben.

We zoeken trainers op woensdag (Benjamins, O8 en O9), vrijdag (O8 en O9) en zondag (Funkeys en mini Benjamins). Weet je nog niet op welke dag je kan omdat je schoolrooster nog niet bekend is? Geen probleem, mail dan gewoon op welke dag je het liefst zou willen helpen. Mocht je rooster toch anders zijn dan gehoopt passen we dat later wel aan.

Ps. Ook voor de elftallen zijn we nog op zoek naar een aantal trainers. Ben je 16 jaar of ouder en lijkt je dit leuk om te doen? Neem dan ook even contact met ons op!Hoodsponsors

Instagram