Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Apr
14

Planning selectietrainingen Jeugd

Nieuws afbeelding
Tegen het einde van dit seizoen zullen weer selectietrainingen plaatsvinden voor de kinderen die volgend jaar in een A, B, C of D team spelen. Op basis van deze trainingen worden de spelers voor het top- en subtopteam van iedere categorie bepaald. De Myra Hockey Academy zal de spelers die in aanmerking komen voor de selectietrainingen hiervoor medio mei uitnodigen. 


De selectietrainingen vinden plaats van 4 tot en met 17 juni voor de A en B categorie├źn en van 9 tot en met 24 juni voor de C en D. De selectie gebeurt in een aantal rondes, waarbij steeds een deel van de groep doorgaat naar de volgende ronde.


Voor kinderen die volgend jaar in een E of F team spelen is er geen selectietraining, zij worden ingedeeld op basis van de observaties tijdens het hele seizoen. Die observaties van trainers en coaches zijn ook de basis voor de indeling van de breedteteams in de A t/m D.

Voor Jongens B is er dit jaar GEEN selectietraining.

Meer informatie over de procedure is te vinden in ons jeugdselectiebeleid.

Hoodsponsors

Instagram