Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Jul
10

Kom naar de ruildagen van het Myra Hockeyplaatjesboek

Nieuws afbeelding
De tijd vliegt, want we zitten alweer bijna aan het einde van de Coop spaaractie van het Myra Hockeyplaatjesboek! Er zijn al berichten voorbij gekomen van diverse volle spaarboeken, maar er zijn nog genoeg fanatiekelingen die nog niet compleet zijn. Zoals jullie hebben kunnen lezen in het boek, staan er twee ruilmiddagen gepland en wel op woensdag 19 juli en vrijdag 21 juli a.s. tussen 16:00 en 17:00 uur

Poster van jouw eigen plaatje
Alle Myra jeugdleden die met hun eigen portret in het boek zijn opgenomen kunnen tijdens deze ruildagen een poster op A3 formaat komen ophalen van hun eigen plaatje. Leuk om in je kamer op te hangen bijvoorbeeld! 

Prijzen winnen!
Daarnaast kun je tijdens de ruildagen meedoen aan een prijsvraag, waarmee je een gloednieuw Myra trainingspak kunt winnen. Club Colors stelt maar liefst drie exemplaren beschikbaar hiervoor. 

En last, but certainly not least, moet je vooral lekker blijven door sparen, want er zijn nu maar liefst 24 gouden ballen in omloop, verdeeld over de drie filialen: de Van der Hooplaan, de Lindelaan en de Parlevinker. Deze gouden ballen zijn verstopt in de zakjes met de plaatjes. Heb je een gouden bal gevonden? Dan heb je een cadeaubon van Sport2000 Amstelveen gewonnen!

Succes nog even met sparen en tot ziens bij de ruildagen!

Hoodsponsors

Instagram